Met deze webinar leer je nog beter fotograferen op de fiets

Met deze webinar leer je nog beter fotograferen op de fiets

Hou jij ervan om foto’s maken als je fietst? Dan is de gratis webinar van Canon en Kamera Express de ideale manier om je skills nog wat verder aan te scherpen. Tijdens dit evenement leert fotograaf en fietser Merlijn Spenkelink je namelijk hoe je écht een verhaal vertelt met je foto’s.

Als jij een fan bent van wielrennen, maar ook van fotografie, dan heb je vast al heel lang geleden ontdekt hoe ontzettend leuk het is om die twee dingen te combineren. Maar weinig sporten lenen zich zo goed voor fotografie namelijk. Of je nu graag foto’s maakt van andere fietsers, of liever afstapt voor een prachtige natuurfoto: je vindt vanzelf inspiratie als je onderweg bent.

Uiteraard is het dan heel fijn als je dan een knappe camera meeneemt, maar het allerbelangrijkste is je creativiteit. En juist over dat laatste aspect gaat fotograaf Merlijn Spenkelink het met name hebben. Want hoe zorg je dat jouw foto’s op prachtige wijze een verhaal vertellen? Spenkelink vertelt je precies welke technieken, instellingen en objectieven je allemaal kunt gebruiken om dat te bereiken.

Om je kennis over camera’s bij te spijkeren, schuift ook Joachim Devedeleer van Canon Benelux aan. Als Product Intelligence Consultant kan hij antwoord geven op al je productvragen.

Heb je interesse in deze webinar, dan moet je nog wel even een ticket reserveren. Het evenement begin aanstaande dinsdag om 20.00 uur, en de deelname is zoals gezegd gratis.

Zin om meer te lezen te lezen over dit onderwerp? Check dan ook deze tips over hoe je tijdens het fietsen de mooiste foto’s maakt.

Foto: Thomas Gamstaetter