Samenwerken met In de Kopgroep

In de Kopgroep is er voor wielrenners met een passie voor hun sport. Een plek waar liefhebbers inspiratie en informatie vinden over alles wat hen beweegt: training, gear, reizen, routes, gezondheid en events.

In de Kopgroep bestaat sinds februari 2019 en heeft inmiddels zo’n twaalfduizend unieke bezoekers per maand, met een piek in de zomermaanden.

De veelgelezen artikelen op In de Kopgroep zijn altijd laagdrempelig, en bedoeld voor zowel beginnende als ervaren fietsers.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Hieronder lees je welke mogelijkheden er zijn. En heb je zelf ideeën, stuur dan gerust een bericht

Commercieel artikel

In de Kopgroep schrijft een hoogwaardig en informatief verhaal over jouw product of dienst, met een link naar je website. Hierdoor heb je de zekerheid dat jouw product of dienst op een kwalitatieve manier aansluiting vindt bij je doelgroep.

Uiteraard moet de content aansluiten bij het onderwerp van de website (wielrennen in de breedste zin).

In de Kopgroep plaatst alleen artikelen over producten of diensten waar het zelf achterstaat. Uiteraard is het mogelijk om rechtenvrije beelden aan te leveren ter illustratie van het verhaal, indien je daar over beschikt.

Een goed voorbeeld van zo’n commercieel artikel vind je hier.

Tarief: 120 euro (exclusief 21% BTW)

Andere mogelijkheden

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan de website, dan kan dat natuurlijk ook. Op In de Kopgroep vind je regelmatig recensies van producten, besprekingen over films en reportages over events.

Lijkt een samenwerking je wat? Neem dan contact op, en je hoort precies wat de mogelijkheden zijn.