Must-have voor de fans: de LITP kit van Mitch Docker

Must-have voor de fans: de LITP kit van Mitch Docker

Life in the Peloton kit Rapha

Luisteraars van de podcast Life in the Peloton kunnen vrijdag eindelijk hun slag slaan. Dan komt namelijk de langverwachte officiële kit van de show uit. En zoals je op social media al kon spotten is dat een hele fraaie nineties outfit geworden, in samenwerking met Rapha. 

Wanneer je het wielrennen op de voet volgt, dan behoeft Mitch Docker natuurlijk geen introductie. De Australiër is zonder twijfel één van de kleurrijkste wielrenners in het huidige profpeloton, mede dankzij zijn markante matje en snor. 

Sinds 2018 komt de renner uit voor EF Education-Nippo en zijn voorlopers, en dit seizoen gaat hij afscheid nemen als prof. En als het goed is doet Docker dat in oktober op de wielerbaan van Roubaix.

Al heel wat jaren ondertussen presenteert de renner ook zijn eigen podcast: Life in the Peloton. Mocht je een liefhebber zijn van wielerpodcasts, dan heb je deze vast al eens ontdekt. 

In de show deelt Mitch Docker zijn eigen ervaringen als prof, maar hij gaat vooral ook in gesprek met zijn collega’s. Waarbij de conversaties over wielrennen kunnen gaan, maar eigenlijk over van alles.

Dat Life in the Peloton en Rapha de handen ineen hebben geslagen voor deze speciale, eenmalige kit is uiteraard geen toeval. Rapha is immers de sponsor van EF Education-Nippo. En wanneer je een fraaie kit wil uitbrengen die net even anders is dan anders, dan ben je bij Rapha helemaal aan het juiste adres. EF Education-Nippo bewees dat sowieso al enkele keren.

Life in the Peloton kit Rapha

De outfit heeft een onmiskenbare jaren 90-uitstraling, en doet zelfs een beetje denken aan de kit van de succesvolle ONCE-ploeg uit de jaren 90.

Onderdeel van de kit zijn een jersey, long sleef, bib, musette en sokken. Voor heren én dames uiteraard. Voor het zeer stijlvolle koerspetje moet je trouwens een bezoekje brengen aan de webshop van de podcast. Die was al langer verkrijgbaar namelijk.

Het aantal kits dat Rapha uitbrengt is gelimiteerd, dus je moet er wel snel bij zijn als je interesse hebt in deze blitse outfit. Morgen is zoals gezegd de dag van de release.

Foto’s: Life in the Peloton