New kit day: Trinity Racing kiest voor opvallend tenue

New kit day: Trinity Racing kiest voor opvallend tenue

Nieuw tenue Trinity Racing

Waar de meeste teams kiezen voor een behoudend kleurtje en wat subtiele details, daar gooit Trinity Racing het qua outfit over een hele andere boeg. Chaos is het thema dit jaar, en de ontwerpers van Specialized hebben dat goed begrepen.

Ieder jaar is het weer uitkijken naar de nieuwe shirtjes in het peloton. Altijd leuk namelijk om je mening over te vormen, en om stevig over te discussiëren. Wat is er mooi dit seizoen, en wat ziet er écht niet uit? 

Ook over het nieuwe tenue van Trinity Racing zullen de meningen behoorlijk verschillen. Maar de strijd om de meest opvallende kit lijken ze in ieder geval te hebben gewonnen.

Game-modus

Opvallen in het peloton is echter niet het enige doel van Trinity Racing en sponsor Specialized. Het team wil er ook mee uitstralen dat je op de fiets soms in een game-modus gaat. Waarbij je vooral plezier moet hebben, en af en toe voor vuurwerk zorgt. Kalmte en chaos dus, of play en pause, net als in een game.

Daarnaast verbeeldt het shirt de vage grenzen die er voor het team zijn tussen de verschillende disciplines in het fietsen. De renners combineren namelijk weg, veldrijden, MTB, gravel en e-racing.

Boven alles moet de kit volgens Trinity Racing energie en passie uitstralen, en daar lijkt het team behoorlijk in geslaagd.

De outfit doet daarnaast wat denken aan de Giro-outfit van EF Pro Cycling. Al ging dat met onder meer een eend op de borst nog een stukje verder. Moeilijk zal het in ieder geval niet zijn om Trinity Racing in het peloton te herkennen dit seizoen.

Of je de nieuwe kit ook zelf kunt aanschaffen, is nog even de vraag. Vermoedelijk wel, maar vooralsnog bevat de officiële shop van Trinity Racing alleen maar oude teamkleding. 

Foto bij intro: Specialized / Trinity Racing