Waarom je woonkamer de beste plek is voor je racefiets

Waarom je woonkamer de beste plek is voor je racefiets

Waar jij je fiets stalt moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Toch is je woonkamer misschien wel de beste plek van allemaal. Waarom? Hier heb je zes goede redenen!

Je fiets is voortaan altijd schoon

Nooit meer zul je tegen je tegen jezelf zeggen dat je die fiets later wel schoonmaakt. Waarna het er niet meer van komt tot je volgende ritje. Het laatste wat je wilt namelijk is een fiets in je woonkamer, waar de kluiten modder nog aanhangen.

Je geniet ook van je fiets als je hem niet gebruikt

Je bent blij met je fiets natuurlijk, en nu heb je de kans om er nog vaker naar te kijken. Je kunt hem zelfs aan de muur hangen, of hem mooi uitlichten. Stijlvol toch? Zelfs niet-fietsers zullen het daar mee eens zijn.

Je denkt er vaker aan om te gaan fietsen

Het klinkt heel simpel, maar het werkt echt. Wanneer je iets in het zicht zet, dan zul je het ook vaker gebruiken. Je denkt er tenslotte vaker aan, en hij staat voor het grijpen. En wie kan zo’n blinkende fiets nou weerstaan?

Anderen zullen je vaker herinneren dat je hem moet gebruiken

Ben je toch stilgevallen? Dan zullen anderen je zeker herinneren dat je nodig weer eens een rondje moet fietsen. Iedereen in huis ziet namelijk die fiets in de woonkamer staan, en vraagt zich waarom deze stof staat te vangen.

Je laat zien hoe belangrijk fietsen voor je is

Als wielrennen voor jou een belangrijk onderdeel is van je leven, dan wil je dat ook laten zien. Zet hem dus centraal in je woonkamer, en iedereen snapt vervolgens dat fietsen een prioriteit voor je is.

Je zult het vaker over wielrennen hebben

Wie er ook binnenkomt, binnen de kortste keren heb je het waarschijnlijk over je favoriete sport. Dankzij die prachtige fiets in je woonkamer. En niks mooier toch, dan een goed gesprek over wielrennen?

Foto: Unsplash