Maats start met een tweede seizoen van Koerspraat

Maats start met een tweede seizoen van Koerspraat

Het wegseizoen zit erop. Tijd om terug te blikken op een prachtige jaargang en al een al een beetje te dromen over het volgende wielervoorjaar. Zo denkt kledingwinkel Maats in Amsterdam er ook over, en dus starten zij in november een nieuw seizoen van Koerspraat.

Maats Cycling Culture aan de Van Woustraat in Amsterdam heeft ondanks zijn korte bestaan al flink wat bekendheid verworven onder wielrenners in het hele land. Niet zo gek, want de liefde voor wielrennen ligt er bij Maats dik bovenop.

Je kunt er terecht voor stijlvolle wielerkleding van merken uit de hele wereld. Maar ook organiseert de winkel regelmatig social rides, workshops, clinics en andere events.

Vorig najaar ging de Maats ook nog eens van start met het concept Koerspraat. En deze herfst krijgt dat populaire initiatief een vervolg.  

Gasten

In Maats Koerspraat gaat presentator Eric Corton op zoek naar de mooiste verhalen uit de koers, met iedere avond een prominente gast uit het wielrennen. Het afgelopen seizoen waren dat onder andere Thomas Dekker, Chantal Blaak en Ramon Sinkeldam.

Op 14 november trapt Maats een nieuw seizoen van Koerspraat af met niemand minder dan Niki Terpstra. De winnaar van de Ronde van Vlaanderen en Parijs Roubaix was vanaf de start van het concept dé gedroomde gast om eens uit te nodigen. Voor velen zo blijkt, want voor deze editie is inmiddels geen enkel plekje meer te reserveren. 

Lijkt het je leuk om Koerspraat eens bij te wonen deze winter, kijk dan voor meer informatie op de website van Maats. Daar zie je ook hoe je de winkel via social media kunt volgen. En ben je in de buurt, dan is een winkelbezoekje natuurlijk aan te bevelen.

Foto bij intro: Maats Cycling Culture