Het NPO Radio 1 Tourcafé opent zijn deuren weer

Het NPO Radio 1 Tourcafé opent zijn deuren weer

Beeld en Geluid

Tijdens de laatste week van de Tour heb je weer de kans om een uitzending bij te wonen van Radio Tour de France. Niet in de studio, maar in het speciaal opgerichte Tourcafé in Beeld en Geluid in Hilversum.

Natuurlijk kun je de ontknoping van de Tour de France gewoon thuis volgen via radio of tv. Maar hoe leuk is het om samen met andere wielerliefhebbers een etappe live te volgen tijdens een radio-uitzending? 

Op de fiets

Het mooie is dat je ook nog eens welkom bent op de fiets. Sterker nog, alle bezoekers die langskomen op hun fiets, die krijgen een cadeautje én maken kans om live de uitzending te halen. En terwijl jij het café bezoekt, staat je fiets netjes opgeborgen in de fietsenstalling. 

De etappe volg je in het Tourcafé op een groot scherm, en daarnaast zijn er regelmatig live-optredens. Het Tourcafé zou verder geen café zijn uiteraard, als je er ook niet een hapje en een drankje kan doen. 

Het Tourcafé opent zijn deuren dit jaar van 16 tot en met 24 juli, tussen 13.00 en 18.30 uur. De presentatie is in handen van Henry Schut en Robbert Meeder. Daarnaast doen Gio Lippens en Sebastiaan Timmerman verslag van de etappes. 

Kom je liever met de auto of het openbaar vervoer? Ook geen probleem, want in beide gevalen is Beeld en Geluid in Hilversum goed bereikbaar. 

Ben je van plan om langs te komen? Meld je dan wel even aan van te voren, via dit formulier. Hierdoor weet je zeker dat er plek voor je is in het café.

Foto: Beeld en Geluid