Podcast De Schuine Kant is terug van weggeweest

Podcast De Schuine Kant is terug van weggeweest

Comebacks zijn er niet alleen in de sportwereld, maar ook in podcastland. Podcast De Schuine Kant bewijst dat, want na ruim twee jaar stilte spraken de heren weer af in hun caravan. Klaar om een nieuw veldritseizoen van commentaar te voorzien.

Andries Lamain en Teun Verstegen zijn weer begonnen. Na 27 maanden maar liefst, oftewel een hele pandemie. Ergens begon het gelukkig weer te kriebelen met een nieuw veldritseizoen voor de deur. En dus was het de hoogste tijd voor een 2.0 versie van de podcast. 

Dat nieuwe elan zorgde ook voor een uitbreiding van het team. In de eerste nieuwe aflevering is namelijk ook de stem te horen van kersverse bankzitter Wouter Pennings. Voortaan zullen de drie heren in wisselende samenstelling het nieuwe seizoen verslaan.

Bekende gasten

Nog nooit van podcast De Schuine Kant gehoord? Dat is je uiteraard vergeven. Zeker gezien het nog maar korte bestaan van de podcast. Desondanks pakte de show meteen groots uit twee jaar geleden, met gasten als Corné van Kessel en Lars van der Haar.

Het is eind september inmiddels, en dus is het nieuwe veldritseizoen alweer begonnen. Vandaar dat je in de eerste nieuwe aflevering een uitgebreide voorbeschouwing krijgt op het nieuwe seizoen. En dat gaat alle kanten op. Van het Lucinda Brand bos, tot aan de safaricross op Beekse Bergen. 

De Schuine Kant On Tour

Bezoek je een cross dit jaar, dan zou je de heren zelfs nog tegen het lijf kunnen lopen. De Schuine Kant gaat namelijk een aantal crossen bezoeken, is het idee. En hopelijk herken je ze dan aan een bestickerde caravan. Want die is nog in de maak.

Podcast De Schuine kant is uiteraard via de bekende podcast-kanalen te beluisteren, zoals Apple Podcasts en Spotify.

Foto: In de Kopgroep