Dit zijn de leukste evenementen in oktober

Dit zijn de leukste evenementen in oktober

Nacht van Woerden

Wat valt er te doen en te beleven voor jou als wielerliefhebber deze maand? Hier vind je de leukste activiteiten in oktober.

Meewind Koers

Zondag 6 oktober 2024 • Amersfoort

De Meewind Koers in Amersfoort is een feestelijke afsluiting van het wielerseizoen waarbij je verschillende afstanden kunt fietsen op je racefiets of gravelbike. Nagenieten van de tocht doe je vervolgens met een hapje en drankje tijdens het finishfeest met livemuziek. Meer weten? Hier vind je alle info over dit event.

Simac Ladies Tour

Dinsdag 8 tot zondag 13 oktober 2024 • diverse plaatsen

Maar liefst twaalf WorldTour-teams staan dit jaar aan de start van de Simac Ladies Tour, de enige meerdaagse UCI WorldTour-wedstrijd in de Benelux voor vrouwen. De selecties zijn nog niet bekend, maar jaarlijks kan de organisatie rekenen op heel wat grote namen. Het exacte rittenschema en meer info vind je hier.

Eindfeest Wielerseizoen

Maandag 21 oktober 2024 • Utrecht

Eind oktober kun je het wielerseizoen op mooie wijze afsluiten. In het Beatrix Theater in Utrecht vind namelijk een bijzonder eindfeest plaats met prominente gasten. De hosts van de avond zijn de presentatoren van de Courage en De Rode Lantaarn Podcast. Het Eindfeest Wielerseizoen is onderdeel van de Dutch Cycling Week. Meer info en tickets voor deze avond vind je hier.

24e Kiremko Nacht van Woerden

Dinsdag 22 oktober 2024 • Woerden

De Kiremko Nacht van Woerden is ieder jaar weer een spectaculaire avondcross die zijn gelijke in Nederland niet kent. Niet alleen verschijnen jaarlijks heel wat toppers aan de start, de locatie – het gezellige centrum van Woerden – is ook uniek. De toegang is bovendien ook nog gratis. Het volledige programma van de Nacht van Woerden vind je hier.

Foto: In de Kopgroep