Cross Clash: de veldrit voor rookies én modderveteranen

Cross Clash: de veldrit voor rookies én modderveteranen

Hoe zit het met jouw cross skills? Rapha en Maats Cycling Culture bieden je binnenkort de unieke gelegenheid om dat te testen. Op 27 januari vindt namelijk de eerste editie plaats van Cross Clash. Een veldrit voor rookies én modderveteranen. En alles daartussenin. 

Modder, obstakels, een venijnige strijd, een frietkraam en een fanatieke aanhang… Wat er zo leuk is aan de cross, behoeft natuurlijk geen uitleg meer. Het is zonder twijfel de leukste wintersport die er is!

Rapha en Maats Cycling Culture delen die liefde voor de cross. Vandaar dat ze jou uitnodigen voor een wel heel bijzondere veldrit, op het terrein van ARC Ulysses, in Amsterdam. Cross Clash is de naam van dit event. De precieze invulling van deze dag is nog niet bekendgemaakt, maar je kan al wel een datum noteren: zondag 27 januari.

Je hebt dus nog even de tijd om je veldritvaardigheden aan te scherpen. Of om een crossfiets op de kop te tikken. Is zo’n duel in de modder niet helemaal je ding, dan kun je natuurlijk ook langs het parcours genieten van het sfeertje, met een biertje en een frietje in de hand. Zet je laarzen dan maar vast klaar…

Tijdens Cross Clash zijn er races voor verschillende niveaus, en op de website van Maats Cycling Culture lees je daar (binnenkort) meer over. En dat is ook de plek om je aan te melden voor deze dag.

Foto: Ally Griffin (Unsplash)