4 speciale wasmiddelen voor sportkleding

4 speciale wasmiddelen voor sportkleding

Was jij je sportkleding altijd met een standaard wasmiddel, en blijven er daardoor soms nare geurtjes achter? Dan is een van deze speciale wasmiddelen waarschijnlijk de oplossing.

HG tegen nare geurtjes in sportkleding

Dit wasmiddel van HG is speciaal bedoeld om af te komen van de nare geurtjes die je soms nog ruikt, zodra je gewassen sportkleding weer draagt. Het middel verwijdert namelijk de stankmoleculen tot diep in de vezels van je kleding. Extra pluspunt: dit product van HG tegen nare geurtjes is ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Deze wasmiddeltoevoeging van HG is onder meer hier verkrijgbaar.

Woolite Sport

Woolite Sport Wasmiddel

Ook Woolite heeft een speciaal wasmiddel ontwikkeld voor sportkleding, waarbij je voortaan afrekent met nare geurtjes. Tegelijkertijd zorgt het middel ervoor dat je kleding ook mooi blijft. Zo behoudt de stof bijvoorbeeld wel zijn elasticiteit, waardoor je sportkleren goed blijven zitten.

Je koopt Woolite Sport onder andere hier .

SmellWell wascapsules voor sportkleding

SmellWell wascapsules voor sportkleding

Dankzij de capsules van SmellWell was je je sportkleren heel eenvoudig: zonder gemors en met exact de juiste dosering. Bovendien weet dit middel van SmellWell zowel raad met nare geurtjes als vervelende vlekken. Al vanaf dertig graden doet het wasmiddel zijn werk, en volgens SmellWell is het voldoende om de capsules iedere tweede wasbeurt te gebruiken.

Ook fijn om te weten: het middel voldoet aan de strengste milieu- en gezondheidseisen, plus de verpakking is gemaakt van recycled plastic. 

De wascapsules van SmellWell zijn onder meer hier verkrijgbaar.

Assos Active Wear Cleanser

Assos Active Wear Cleanser

Kledingmerk Assos heeft zijn eigen wasmiddel, waarmee je natuurlijk niet alleen je Assos-fietskleding kunt wassen. De Active Wear Cleanser rekent niet alleen af met nare geuren, maar beschermt ondertussen ook de kleuren, het ademend vermogen en is zacht voor de elastische vezels. Met als resultaat dat je kleding langer mooi blijft.  

Je koopt Active Wear Cleanser van Assos onder meer hier.

Je kleding lang mooi houden doe je natuurlijk niet alleen met een goed wasmiddel, maar ook door slim je was te doen. Kan jij nog wel wat tips gebruiken? Lees dan ook dit artikel.

Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links dan betaal je niks extra, maar je steunt In de Kopgroep er wel mee. Foto bij intro: Pexels.