Met Oakley Custom kun je nu je eigen fietsbril samenstellen

Met Oakley Custom kun je nu je eigen fietsbril samenstellen

Oakley Custom

Een unieke fietsbril die perfect matcht met je wielerkit: daar wordt je als wielrenner natuurlijk heel erg blij van. Geldt dat ook voor jou, dan heeft Oakley wellicht wat je zoekt. Met Oakley Custom kun je vanaf nu namelijk je eigen fietsbril samenstellen, waarbij je kunt kiezen uit wel veertien modellen.

Waar je bij de meeste brillenmerken hooguit een andere lens kunt kiezen voor je bril, daar gaat Oakley een heel stuk verder. Op maximaal zes punten maar liefst (afhankelijk van het model) kun je je favoriete bril nu zelf samenstellen. Van het frame tot aan het logo, en zelfs een naam laten graveren in het glas is mogelijk.

Alle populaire modellen maken bovendien deel uit van dit customise-programma. Ook de zeer gewilde Jawbreaker, de Sutro en de Radar EV dus.

Veertig miljoen combinaties

Dat je op die manier altijd een bril krijgt die perfect matcht met je tenue, dat kan eigenlijk niet missen. Oakley zelf claimt dat je meer dan veertig miljoen combinaties kunt maken in het programma. Niemand die dat gaat testen uiteraard, maar veelbelovend klinkt het zeker weten.

Goed nieuws dus, mocht je zelf graag met een unieke bril willen fietsen, maar ook als je altijd al een teambril zocht die niemand anders heeft. De optie om ook je naam of die van je club in het glas te graveren is daarbij de meest in het oog springende feature. Tot vijftien karakters lang mag die naam zijn.

Uiteraard betaal je, afhankelijk van je wensen wat extra’s voor het samenstellen van je eigen fietsbril. Hoeveel exact is afhankelijk van je wensen en het model. Je vindt de configurator uiteraard op oakley.com en daar zie je ook onmiddellijk wat jou unieke bril kost, zodra je aan de slag gaat.

Nog een idee waar je op moet letten bij de aanschaf van een fietsbril? Bekijk dan eerst deze uitgebreide checklist.

Foto: Oakley