Bol geeft flinke korting op de Wahoo KICKR Move

Bol geeft flinke korting op de Wahoo KICKR Move

Wahoo KICKR Move

Ben je nog op zoek naar een serieuze fietstrainer, dan heeft Bol nu een hele interessante aanbieding.

Met de zomer in aantocht is je behoefte aan een fietstrainer misschien niet zo groot. Maar scherp blijven op interessante kortingen is wel slim als je liever niet te veel uitgeeft. 

Zo geeft Bol nu een fikse korting op de Wahoo KICKR Move. Bepaald geen goedkope fietstrainer, maar wel het topmodel van Wahoo en een apparaat dat je een zeer realistisch rijgevoel geeft.

Bol vraagt momenteel slechts 1.007,49 euro voor de Move. Een bijzonder lage prijs, want bij de meeste concurrenten betaal je tussen de 1.400 en 1.600 euro. Futurumshop bijvoorbeeld vraagt er 1.449 euro voor, en bij Mantel reken je 1.399 euro af.

Wahoo KICKR Move

Topmodel

Zoals gezegd gaat het om het topmodel van Wahoo. Een direct drive fietstrainer met een zeer realistisch en comfortabel rijgevoel. Zo kun je tien centimeter naar voren en achteren bewegen tijdens het fietsen, wat je vooral voelt als je sprint of zelf flink beweegt. Een functie die je trouwens ook simpel uit kunt zetten met één druk op de knop.

De Wahoo KICKR Move is verder een zeer stille fietstrainer als we de beschrijving mogen geloven. Een groot pluspunt natuurlijk voor je eventuele huisgenoten en buren. 

De Move kan verder maar liefst 2.200 watt weerstand generen, waardoor hij geschikt is voor de sterkste wielrenners. En een helling tot twintig procent simuleren is ook geen enkel probleem.

Natuurlijk zijn er ook aspecten waar je rekening mee moet houden. Zo kan het zijn dat de meegeleverde cassette niet geschikt is voor jouw fiets. In dat geval moet je zelf nog een cassette aanschaffen. En ook heeft de fietstrainer geen steuntje voor je voorwiel. Je voorwiel staat dus vrij op de grond. Een detail, maar toch.

Reviews van gebruikers

Mooi natuurlijk, al die specificaties, maar de reviews van gebruikers doen er ook toe. Wat opvalt is dat de meeste gebruikers er zeer tevreden mee zijn. Vooral het realistische rijgevoel en het hoge comfort worden vaak genoemd. Een enkeling noemt de fiets zelfs ‘verslavend’.

De nadelen die sommigen omschrijven: het apparaat is niet heel licht, en de prijs valt niet mee.

Al met al lijkt de Wahoo KICKR Move dus een goede aankoop, als je veel binnen wilt gaan trainen en niet wilt inleveren op een realistisch rijgevoel en comfort. Zelfs al ga je hem misschien pas gebruiken in het najaar, als de eerste herfstbuien weer in aantocht zijn…

Foto’s: Bol/Wahoo

Dit artikel bevat een affiliatie-link. Je betaalt hierdoor niks extra, maar je steunt In de Kopgroep er wel mee.