De nieuwe T.K.O. lijn van Pas Normal Studios is pure kunst

De nieuwe T.K.O. lijn van Pas Normal Studios is pure kunst

T.K.O. collectie van Pas Normal Studios

Voor zijn nieuwste T.K.O. collectie ging Pas Normal Studios op artistieke wijze aan de slag met waterverf, en het resultaat mag je gerust verfrissend noemen. De Denen bewijzen er bovendien mee dat abstracte kunst het niet alleen goed doet aan de muur.

T.K.O. is het signature label van Pas Normal Studios, en daarmee de meest exclusieve en creative lijn van het merk dat sinds 2014 bestaat.

Verantwoordelijk voor het ontwerp van deze lijn is creative director Tim Karl Oskar Olsen, die tegelijk ook de mede-oprichter is van het merk uit Kopenhagen. En zoals je al raad staat T.K.O. voor Tim Karl Oskar.

Olsen creëerde voor de collectie van dit jaar met waterverf verschillende designs die als basis dienen voor de prints van de diverse jerseys. Die zijn er voor heren en dames, en dat laatste is primeur.

Het resultaat is een collectie die behoorlijk afwijkt van wat je gemiddeld aan wieleroutfits voorbij ziet komen. En dat laatste was precies de bedoeling van Olsen, die zelf uit een typisch wielergezin komt, maar zich graag laat inspireren door hedendaagse trends buiten het wielrennen.

‘I think, when it comes to look and feel, cycling has been a bit old fashioned for many years. I wanted to make an attempt to reflect more the world that we live in today, when it comes to the colors or graphics we use.’ – Karl Oskar Olsen

T.K.O. collectie van Pas Normal Studios

Uiteraard draait het niet alleen om de vorm, maar is de functie van de kleding net zo belangrijk. De shirts zijn van een hoogstaande, duurzame kwaliteit en hebben een strak op het lijf gesneden race-fit.

Meer details over de nieuwe T.K.O. collectie van 2020 vind je uiteraard op de site van Pas Normal Studios.

Foto’s: Pas Normal Studios / Quote Karl Oskar Olsen: Peloton Magazine