5 thermobidons die je drinken lang op temperatuur houden

5 thermobidons die je drinken lang op temperatuur houden

thermo-bidons

Thermobidons houden je drinken lang op de gewenste temperatuur als het warm of koud is. En dat is fijn als je goed wilt bijven drinken.

IJskoud water in de winter, of warme sportdrank in de zomer. Van beide wordt je als wielrenner niet heel vrolijk. De oplossing? Een thermobidon uiteraard. Want die houdt je drinken langer op een aangename temperatuur. Zoek je nog een thermobidon voor de zomer of winter, dan vind je hier vijf populaire modellen. 

CamelBak Podium Chill Bidon

Camelbak Podium Chill thermo-bidon

De CamelBak Podium Chill Bidon heeft een isolerende laag waardoor je drank tot wel twee keer langer op temperatuur blijft. Handig als het heet is in de zomer, maar ook op koude dagen. Ook fijn: deze thermobidon is gemaakt van schone materialen, dus zonder vervelende BPA-, BPS- en BPF-stoffen. In de bidon past 620 ml.

Deze thermobidon van CamelBak is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Elite Deboyo Race thermobidon

Elite Deboyo thermobidon

Met deze solide Elite Deboyo Race thermobidon van rvs heb je urenlang een drank in je bidon die goed op temperatuur blijft. Handig aan deze bidon is dat je er twee verschillende doppen bijkrijgt: een drinkdop en een normale schroefdop. Tijdens modderige ritjes blijft de drinktuit ook nog eens schoon, dankzij de cap.

De Elite Deboyo Race thermobidon met een inhoud van 550 milliliter is onder meer verkrijgbaar bij Decathlon.

Polisport T500 Thermal Water Bottle

Polisport T500 thermo-bidon

Deze bidon van Polisport is compacter dan de meeste thermobidons, en heeft volgens Polisport zelf een thermische capaciteit van zo’n vier uur. Lang genoeg dus voor verreweg de meeste rondjes die je zult maken. Bijkomend voordeel is dat je deze bidon ook kunt gebruiken als een standaard bidon. Dan past er zelfs 650 ml drinken in.

De Bidon van Polisport is onder meer te koop bij bol.com.

BBB Cycling ThermoTank Bidon

BBB Cycling Thermotank Bidon

De BBB Cycling ThermoTank Bidon lijkt op een gewone bidon, en toch houdt hij je drinken twee keer zo lang op de gewenste temperatuur. Het speciale autoclose systeem zorgt er bovendien voor dat de bidon niet kan lekken. Daarnaast is de bidon van BBB ook nog eens vaatwasserbestendig en BPA-vrij.

Deze thermobidon van 500 milliliter koop je onder andere hier.

Elite Iceberg Isolerende fietsbidon

Elite Iceberg isolerende fietsbidon

De Elite Iceberg drinkfles is een soepele bidon die daardoor goed in je hand ligt. Tot wel twee uur blijft je drinken koel en een stofkapje voorkomt dat de drinktuit smerig wordt. De bidon past in iedere bidonhouder en de fles heeft een inhoud van 650 milliliter. 

Deze thermobidon van Elite is hier onder meer verkrijgbaar.

Dit artikel bevat affiliate-links. Koop je iets via deze links dan betaal je niks extra, maar je steunt In de Kopgroep er wel mee.