7 stijlvolle fietsbrillen onder de 60 euro

7 stijlvolle fietsbrillen onder de 60 euro

Rogelli Switch

Geen zin om de hoofdprijs te betalen voor een fietsbril? Hoeft ook niet, wanneer je kiest voor een van deze populaire modellen. Stuk voor stuk zijn ze minder dan 60 euro op dit moment. En het allermooiste van deze brillen: terwijl je wat minder betaalt, lever je niet in op stijl.

Trivio Hyperion

Trivio Hyperion

De Hyperion combineert een stijlvolle look met een optimaal zicht, en de aanpasbare neusbrug van deze fietsbril zorgt voor een maximaal draagcomfort. De spiegellens is daarnaast voorzien van handige ventilatie-openingen, waardoor hij nooit beslaat.

€ 51,99

De Trivio Hyperion koop je onder andere hier.

Polaroid PLD 7035/S

Polaroid PLD 7035-S

Vier UV-filters heeft de lens van deze fietsbril van Polaroid, en daarnaast is hij ook nog afgewerkt met een anti-kraslaag. Met de veiligheid en duurzaamheid van deze bril zit het dus wel goed. Mocht je nog twijfelen over dat laatste: vier jaar garantie krijg je maar liefst van Polaroid, voor het geval er toch iets met je bril gebeurt.

€ 54,90

Deze fietsbril van Polaroid koop je onder meer hier.

BBB Fuse

BBB Fuse

Flexibel en onbreekbaar is deze fietsbril van BBB, dankzij het lichtgewicht polycarbonaat van het frame. Daarnaast is hij ook nog eens geschikt voor ieder weertype, want je krijgt drie verschillende lenzen bij dit model: donker, geel en transparant. Een fietsbril dus voor dag en nacht, al is hij eigenlijk te mooi om er ’s nachts ongezien mee rond te fietsen.

€ 54,89

De Fuse van BBB is hier onder andere verkrijgbaar.

Trivio Noa

Trivio Noa

Dankzij de panoramische UV400-lens van deze Trivio Noa heb je altijd haarscherp zicht. En is het een keer te donker? Dan gebruik je gewoon de transparante lens die je er standaard bij krijgt. Van je neus glijden doet hij sowieso niet dankzij de aanpasbare neusbrug. 

€ 43,99

De Trivio Noa koop je onder andere hier .

Rogelli Switch

Rogelli Switch

Met deze Rogelli Switch kun je qua looks alle kanten op. Of je nu gaat voor full frame, semi frame of frameless. Het boven én onderframe kun je gemakkelijk verwijderen, vandaar dus de naam Switch. De fietsbril wordt standaard ook nog eens geleverd met drie lenzen, waardoor je in iedere weersituatie goed zicht hebt.

€ 32,36

De Rogelli Switch koop je voor deze prijs nu hier .

AGU Beam

AGU Beam

Optimale bescherming en een uitstekend blikveld: dat krijg je bij deze AGU Beam, dankzij het frame dat perfect aansluit op je gezicht. Een lichtgewicht is het ook nog eens en dankzij de aanpasbare neusvleugels zit hij altijd comfortabel op je neus. De anti-kraslaag ten slotte zorgt ervoor dat je bril lang meegaat en mooi blijft. 

€ 41,99

De AGU Beam is hier onder andere verkrijgbaar.

Briko Sirio

Briko Sirio

Als je het hebt over gerenommeerde merken, dan hoort Briko daar zeker bij. Marco Pantani en Mario Chipolini fietsten bijvoorbeeld al rond met een bril van het Italiaanse merk, dat sinds 1985 bestaat. De brede lens van deze Sirio is niet alleen een echte blikvanger, maar beschermt je ook tegen de wind, stof en modder terwijl je altijd het overzicht behoudt. 

€ 55,00

De Sirio van Briko koop je hier voor deze prijs.

Foto bij intro: Rogelli. Dit artikel bevat affiliate links.