Het bewijs: fietsen in stijl kan ook heel betaalbaar zijn

Het bewijs: fietsen in stijl kan ook heel betaalbaar zijn

Dat stijl een prijskaartje heeft, daar lijkt het vaak wel op wanneer je op zoek gaat naar een fraaie outfit voor op de fiets. En toch hoef je als wielrenner niet per se de bank te beroven, om er op en top gesoigneerd uit te zien. Deze stijlvolle wielerkleding bewijst dat.

BBB Cycling ComfortFit fietsshirt

BBB Cycling ComfortFit fietsshirt

BBB Cycling staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Met dit ComfortFit fietsshirt mag je ook nog eens gezien worden, en dat voor 40 euro. Het shirt is gemaakt van sneldrogend materiaal en de anatomische pasvorm zorgt ervoor dat je zo aero mogelijk op de fiets zit.

Het BBB Cycling ComfortFit fietsshirt is onder andere hier te koop. 

AGU Thermo fietsshirt met lange mouwen

AGU Thermo fietsshirt

De lente mag dan in aantocht zijn, zeker in de vroege uurtjes kan het nog knap fris zijn. Dit fraaie fietsshirt met lange mouwen combineert de isolatie van een fietsjack, met het lichte gewicht van een shirt. De hoge kraag zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen de koude wind. 

Het shirt is er ook in een damesmodel, en voor 47 euro hoef je hem zeker niet te laten langen. Je koopt het AGU Thermo fietsshirt onder andere hier.

Sinner Whaleback sportbril

Sinner Whaleback sportbril

Een sportbril kan een dure aangelegenheid zijn, maar de Sinner Whaleback laat zien dat het ook voor ietsje minder kan. De sportbril heeft een lekker formaatje die past in de trend van dit moment. Daarnaast is ie ook nog eens gepolariseerd, en lichtgewicht.

De Sinner Whaleback sportbril kost 60 euro en koop je hier.

Fizik Tempo R5 Powerstrap

Fizik Tempo R5 Powerstrap

De Fizik Tempo R5 Powerstrap combineert stijl met unieke features. De schoenen hebben namelijk een innovatie klittenbandsluiting die als een lint om de voet heen loopt. Dat maakt niet alleen dat de schoenen heel comfortabel zitten, het ziet er ook nog eens heel fraai uit. De schoenen kosten 120 euro, waarmee je zeker niet de hoofdprijs betaalt.

De Fizik Tempo R5 Powerstrap raceschoenen zijn hier te koop.

AGU Essential fietssokken

AGU Essential fietssokken

Stijl zit hem soms in de eenvoud, en dat geldt zeker voor deze fietssokken van AGU. Geen tierelantijntjes, maar gewoon klassiek wit, zodat ze overal bijpassen. Voor 17 euro heb je 2 paar, wat een bijzonder vriendelijk prijsje is. 

De AGU Essential fietssokken koop je hier.

BBB Cycling Maestro helm

De BBB Cycling Maestro helm

Het belang van een fietshelm behoeft natuurlijk geen uitleg. Maar behalve dat je graag je hoofd beschermt, wil je graag ook een beetje gesoigneerd voor de dag komen. Dat lukt zeker met de BBB Cycling Maestro helm, die opvallend compact is, maar bovendien ook goed ventileert. Met een prijs van 100 euro heb je uiteraard niet de goedkoopste helm ooit, maar heel redelijk geprijsd voor een fietshelm is dat wel.

De BBB Cycling Maestro helm koop je onder andere hier.