De Stasdock: het compacte ophangsysteem voor je fiets

De Stasdock: het compacte ophangsysteem voor je fiets

Stasdock

De mooiste plek om je fiets op te bergen? Dat is natuurlijk prominent bij jou aan de muur. En wanneer je je fietsspullen ook nog netjes kunt bewaren in zo’n ophangsysteem, dan is het helemaal een uitkomst. Het mooie is dat de Stasdock daar precies aan voldoet. En dat maakt hem een interessante optie, mocht je nog een ereplaats voor je racefiets zoeken.

Als fanatieke wielrenner kan het bijna niet anders, of je hebt er al eens aan gedacht om je fiets aan de muur te hangen. Omdat het praktisch is, maar vooral omdat het ontzettend stijlvol oogt. Bovendien geniet je dan ook nog eens van je fiets tussen alle ritjes in.

Waarom je dan zou kiezen voor de Stasdock is misschien je vraag? In de eerste plaats vanwege zijn strakke ontwerp natuurlijk. Een belangrijke voorwaarde wanneer je je fiets een knappe plek aan de muur wilt geven. Maar uiteraard verlang je meer van een ophangsysteem. Goed dus om eens te kijken wat de Stasdock verder uniek maakt ten opzichte van andere systemen.

Stasdock

Praktisch

Nooit meer een fiets die in de weg staat, nooit meer speuren naar je helm, fietsbril of schoenen. De Stasdock is niet alleen een ophangsysteem voor je fiets, maar ook een heel slim opbergsysteem voor je fietspullen. Waardoor er niemand meer over jouw fietsschoenen struikelt, en jij voortaan binnen vijf minuten buitenstaat, als je zin hebt in een rondje.

Niet ieder ophangsysteem leent zich daarvoor, en dat is dus zeker een pluspunt van de Stasdock. Je geniet niet alleen van een fiets aan de muur, maar ook van een opgeruimd huis. 

Stasdock
Stasdock

Voor iedere fiets

Bij het ontwerp van de Stasdock is heel slim rekening gehouden met verschillende typen fietsen. Zo kun je er niet alleen een racefiets in kwijt, maar ook een mountainbike bijvoorbeeld. Zolang het stuur niet breder is dan 72 centimeter, dan past eigenlijk iedere fiets met een bovenbuis in het ophangsysteem. 

Een hele fijne gedachte, wanneer je in de toekomst eens van fiets gaat wisselen.

Veilig

Wanneer je een ophangsysteem zoekt, dan wil je in de eerste plaats natuurlijk dat hij veilig is voor je fiets. Gelukkig voldoet de Stasdock daar helemaal aan. Het systeem heeft een speciale waterafstotende foam op de plek waar je frame het systeem raakt. Heel slim, want hierdoor is het uitgesloten dat je fiets na verloop van tijd onder de krassen zit.

Stasdock

Daarnaast is de Stasdock ook nog eens veilig op een andere manier. In het ophangsysteem zitten namelijk twee gaten die speciaal zijn bedoeld voor als je graag een fietsslot gebruikt. Handig wanneer je de fiets bijvoorbeeld in de garage of schuur hangt, en je net wat meer veiligheid wilt inbouwen.

Stabiel

Uiteraard moet een ophangsysteem ook stabiel zijn wanneer je kostbare fiets er aan hangt. De Stasdock geeft je dat vertrouwen, en zelfs meer dan dat. De stalen constructie van het systeem is zo solide, dat je gerust onderhoud kunt plegen aan je fiets terwijl hij aan de muur hangt. 

Stasdock

Dutch design

Met de Stasdock krijg je een stevig systeem van duurzaam staal. Daarnaast is de muurbeugel afgewerkt met een hoogwaardige harde coating, die hem meteen zijn specifieke kleur geeft. 

Sowieso is het erg fijn dat je kunt kiezen uit meerdere kleuren. Je ophangsysteem moet immers perfect matchen met je interieur. De zwarte uitvoering Happy Black doet het wat dat betreft eigenlijk altijd goed, maar daarnaast heb je ook nog de keuze uit Deep Silver en Dark Gold.

Wat de Stasdock verder zo bijzonder maakt, is dat zowel het ontwerp als de vervaardiging plaatsvindt in Nederland. Echt Dutch Design dus. 

Stasdock
Stasdock

Conclusie? De Stasdock combineert een stijlvol uiterlijk dus met een doordacht ontwerp. Erg praktisch bovendien, maar vooral een prachtig gezicht met je fiets als eyecatcher in huis.

Zie jij het wel zitten om je racefiets een mooie plek geven? Dan vind je hier alle uitvoeringen en specificaties van de Stasdock.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Stasdock.