Rapha Amsterdam is jarig en viert dat met een challenge

Rapha Amsterdam is jarig en viert dat met een challenge

Rapha Amsterdam bestaat vijf jaar, en daarom daagt het clubhuis in de hoofdstad je de komende maanden uit om twee keer vijf hele bijzondere routes te fietsen. Volbreng je deze challenge, dan scoor je bovendien een Five Year Anniversary Rapha Amsterdam Cap. 

Rapha Amsterdam viert dus zijn eerste lustrum, maar het voelt eerder alsof de winkel al een decennium in de 9 Straatjes is gevestigd. Grote kans dat je er zelf bent geweest om te winkelen, vanwege een van de vele activiteiten, of om samen op pad te gaan met RCC. 

In die vijf jaar heeft de Amsterdamse vestiging een flink aantal routes verzameld waaruit jij twee keer vijf routes mag kiezen om af te leggen. De eerste vijf behoren tot de zogenaamde Classics, en daarnaast hebben medewerkers, clubleden en vrienden hun favoriete rondjes geselecteerd, waaruit je er ook nog eens vijf mag kiezen.

Iedere keer als je een route hebt gereden, dan krijg je in de winkel een stempel op vertoon van Strava of Komoot. En heb je de volledige challenge voltooid? Dan ligt er een limited edition Five Year Anniversary Rapha Amsterdam Cap op je te wachten.

Uiteraard kun je deze uitdaging solo aangaan, maar je zou er natuurlijk ook met een aantal vrienden een terugkerend weekenduitje van kunnen maken.

Benieuwd uit welke routes je kunt kiezen? Op Komoot vind je ze allemaal, en daar kun je de routes uiteraard ook downloaden. Een mooie challenge als je de komende maanden graag eens nieuwe wegen verkent!

Op deze pagina lees je meer over deze challenge en daar kun je jezelf ook aanmelden. De routes op Komoot vind je hier.

Foto: Davide Constanzo