Montagestandaard voor bodemprijs is terug bij Lidl

Montagestandaard voor bodemprijs is terug bij Lidl

montagestandaard Lidl

Geen zin meer om in een gebogen houding onderhoud te plegen aan je fiets? Dan heeft Lidl de perfecte aanbieding: een montagestandaard van het eigen merk Crivit. 

montagestandaard Lidl

Je fiets onderhouden is iets waar je niet aan ontkomt als wielrenner. En daarom kun je het maar beter zo leuk en eenvoudig mogelijk maken. Goed gereedschap helpt daar enorm bij, maar een goede montagestandaard doet dat ook. Je hebt hierdoor meer overzicht en je staat niet meer gebukt over je fiets.

Mocht zo’n montagestandaard nog op je wensenlijstje staan, dan tref je het. Lidl heeft momenteel weer een behoorlijk scherpe aanbieding. Slechts 25 euro vraagt de Duitse supermarktketen momenteel voor zijn montagestandaard van het eigen merk Crivit. 

Deze standaard heeft inmiddels heel wat goede reviews, en het is een product dat (om die reden waarschijnlijk) keer op keer terugkeert bij Lidl. Gebruikers prijzen met name de goede prijs-kwaliteitverhouding, en de stevige constructie. 

De standaard heeft een lakvriendelijke snelspanklauw met antislipprofiel en de maximale belasting is dertig kilo. Vrijwel iedere fiets kun je er dus in ophangen voor onderhoud. De werkhoogte is 107 tot 178 centimeter, en die hoogte stel je traploos in.

montagestandaard Lidl

De montagestandaard staat dankzij vier poten stevig op de grond, en je fiets is 360 graden draaibaar als hij eenmaal in de standaard hangt. Ook handig: de montagestandaard is voorzien van een plankje met magneet, voor je gereedschap.

De montagestandaard is waarschijnlijk leverbaar zolang de huidige voorraad strekt. Meer specificaties over deze standaard vind je hier.

Foto’s: Lidl

Dit artikel bevat een affiliate-link. Koop je iets via deze link dan betaal je niks extra, maar je steunt In de Kopgroep er wel mee.