Midsummer Challenge: daag jezelf uit op de langste dag

Midsummer Challenge: daag jezelf uit op de langste dag

De zomer moet nog beginnen, maar de langste dag van het jaar komt er alweer aan. Hoe ga jij deze bijzondere dag vieren? Mocht je nog een serieuze uitdaging zoeken, dan heeft Pas Normal Studios die al voor je bedacht: een Midsummer Challenge namelijk van 200 kilometer. 

Midzomer kun je uiteraard op heel wat manieren vieren. In het park, op het strand of in je eigen achtertuin bijvoorbeeld, met een kampvuurtje en een drankje. Erg leuk, maar als wielrenner ga je toch het liefst een hele mooie tocht maken waarschijnlijk, op deze bijzondere dag. 

Nou hoeft dat natuurlijk niet per se een tocht te zijn waarbij je een groot deel van de dag op je fiets zit. Maar deze dag leent zich wel érg goed voor zo’n avontuur. Het Deense Pas Normal Studios dacht er net zo over, en daarom organiseren zij ook dit jaar een Midsummer Challenge op Strava. 

Hoe doe je mee?

Meedoen is gelukkig heel simpel, zonder al te veel regels. Het enige wat telt is dat je rit meer dan  tweehonderd kilometer lang is. Hoe je die rit verder indeelt, waar je naartoe fietst en wie je meeneemt is helemaal aan jou.

De langste dag is trouwens officieel op dinsdag 21 juni dit jaar. Maar grote kans dat je dan gewoon moet werken… Is dat zo? Geen probleem, want de Midsummer Challenge mag je ook gewoon in het weekend rijden, of op een andere dag in de week. Zolang je je rit maar plant tussen 18 juni en 26 juni. 

Bonus

Heb jij je monstertocht volbracht? Dan ontvang je niet alleen een badge op Strava, je maakt ook nog eens kans op 500 euro shop-tegoed bij Pas Normal Studios. En ook al doe je het daar niet voor, het is toch leuk meegenomen!

Het duurt nog een week voordat de challenge officieel ingaat, maar je kunt je uiteraard al aanmelden. Zodra je inlogt op Strava, dan vind je de uitdaging onder ‘Challenges’.  

Succes als je meedoet, en maak er sowieso een bijzondere dag van!

Foto: In de Kopgroep