Voor de koude dagen: 5 lange fietsbroeken voor heren

Voor de koude dagen: 5 lange fietsbroeken voor heren

BBB Cycling WindBlock Lange Fietsbroek
BBB Cycling WindBlock Lange Fietsbroek

Blijf jij de komende winter ook gewoon buiten fietsen? Dan is een warme, lange fietsbroek echt een uitkomst op de koudere dagen.

Kou lijden is er niet meer bij wanneer je over een warme, lange fietsbroek beschikt. En dat je nooit meer hoeft te zoeken naar je beenstukken is natuurlijk ook een voordeel.

Nog geen idee welke lange fietsbroek het meest geschikt is voor jou? Dan vind je hier een handig overzicht met vijf modellen.

AGU Winter Lange Fietsbroek

AGU Winter Lange Fietsbroek

De AGU Winter Lange Fietsbroek is echt gemaakt voor winterse dagen. Dankzij de waterdichte voor- en achterzijde zul je zelfs tijdens lange ritten goed beschermd zijn tegen de kou. De liner voert bovendien transpiratie weg, zodat je niet afkoelt. 

De gebruikstemperatuur van deze lange fietsbroek ligt tussen -5 en 5 graden. 

De AGU Winter Lange Fietsbroek maakt onderdeel uit van de Six6 lijn, en is onder andere hier verkrijgbaar.

Rogelli Deep Winter

Rogelli Deep Winter fietsbroek

De Deep Winter lange fietsbroek van Rogelli is ontworpen met slechts een doel: jou warm houden tijdens de koudste dagen. 

De fietsbroek is gevoerd met een comfortabele en warme fleece, en is zowel wind- als waterdicht. 

De extra hoge bretels hebben een rits, waardoor je de broek nog steeds eenvoudig aan en uit kunt trekken. Ook erg handig tijdens een toiletbezoekje.

Deze warmste lange fietsbroek in collectie van Rogelli is onder meer hier verkrijgbaar.

Assos Mille GT Winter Bibtight C2

Assos Mille GT Winter BIbtight C2

Deze Winter Bibtight van Assos biedt niet alleen thermische isolatie, maar is ook nog waterafstotend. Waardoor je urenlang comfortabel kunt fietsen, zelfs al is het erg koud.

Ook aan de pasvorm is veel aandacht besteed bij deze lange fietsbroek. Zo rimpelt de stof niet aan de achterzijde van de knie en zorgt de constructie voor extra ondersteuning van de romp.

Ook de zeem is optimaal als je graag langere fietsritten maakt. Die is met elf millimeter net wat dikker. Een drielaagse, geperforeerde schuimstof zorgt bovendien voor extra ventilatie.

Deze warme fietsbroek van Assos koop je onder andere hier.

BBB Cycling WindBlock Lange Fietsbroek

BBB Cycling WindBlock Lange Fietsbroek

Op de koudste dagen zal deze lange fietsbroek van BBB Cycling je een hoop comfort geven. De geborstelde stof zorgt voor een thermische isolatie, en de waterafstotende buitenkant houdt je lang droog. De panelen van deze broek blokkeren bovendien de wind. 

Siliconen aan de enkels zorgen er ook nog eens voor dat de broek niet optrekt. 

Deze lange fietsbroek van BBB Cycling is geschikt voor temperaturen tussen de -5 en 10 graden.

Ben je geïnteresseerd in deze broek, dan is hij onder andere hier te koop.

Bioracer Spitfire Lange Fietsbroek

Bioracer Spitfire Lange Fietsbroek

Deze broek is waterafstotend, maar ook winddicht. Waardoor je bij temperaturen tussen de -5 en 5 graden geen last hebt van de kou.

Deze lange fietsbroek van Bioracer is daarnaast voorzien van reflecterende kuitpanelen, waardoor je op de weg eerder gezien wordt. 

Comfort zul je verder ook ervaren in de pasvorm. Zo kunnen je knieën zich vrij bewegen dankzij het ergonomische knieflexontwerp van deze broek.

Deze fietsbroek beschikt daarnaast over voetbanden, waardoor hij nooit optrekt. 

Je koopt deze fietsbroek onder andere hier.

Foto bij intro: BBB Cycling