Handig tijdens iedere rit: 5 allround cargo-bibshorts

Handig tijdens iedere rit: 5 allround cargo-bibshorts

Biehler Gravel Performance Bibshort

Een fietsbroek met zakken? Niet alleen heel erg handig als je een avontuurlijke bikepacktrip maakt, maar ook op weg naar je werk, en zelfs wanneer je ‘gewoon’ even een rondje maakt. Meer zakken is meer opties… Geen wonder dus dat de cargo-bibshort populairder is dan ooit.

Ja, je hebt standaard drie zakjes op je rug en wellicht ook nog een zadeltasje. Maar soms zijn die opbergmogelijkheden helaas niet voldoende. Of ze puilen uit, waardoor je eerst moet afstappen voor je iets kunt opbergen of pakken. 

Met een cargo-bibshort heb je daar niet zo snel last van. Je telefoon heb je bijvoorbeeld meteen bij de hand, en een reepje of gelletje heb je zo voor het grijpen. Een cargo-bibshort geeft je extra opties dus, én meer gemak. Wat voor fietsrit je ook maakt.

Dat deze fietsbroek met zakken zo populair is, zal je dan ook niet verbazen. Zoek jij nog een cargo-bibshort? Check dan zeker ook deze vijf populaire modellen.

Ale Offroad Stones Cargo Bibshort

Ale Offroad Stones Cargo Bibshort

Deze Stones Cargo Bibshort van Ale heeft zij- én achterzakken van Air Mesh, waardoor je niet snel ruimte tekort komt. Verder is het de ideale broek voor in de zomer, hij heeft een prima ademend vermogen namelijk. De bibshort is er voor zowel mannen als vrouwen.

Rapha Cargo Bibshort

Rapha Cargo Bibshort

De Cargo Bibshort van Rapha is dankzij zijn relaxte pasvorm ideaal voor lange fietsritten. Hij is ook nog eens geschikt voor heel veel weersomstandigheden, want de stof is waterafstotend en tegelijk ook gemaakt voor hogere temperaturen. Er is uiteraard een model voor mannen en vrouwen.

Maap Alt Road Cargo Bibshort

Maap Alt Road Cargo Bibshort

Of je nu over gavel fietst of asfalt: deze fietsbroek van Maap is klaar voor je volgende avontuur, hoeveel uur je ook in het zadel zit. De Alt Road Cargo Bibshort heeft zakken aan de zijkant en achterkant, waarvan één zakje aan de zijkant is voorzien van rits. Handig voor bijvoorbeeld een pasje of sleutels. Deze bibshort is er voor mannen en vrouwen.

Biehler Gravel Performance Bibshort

Biehler Gravel Performance Bibshort

Deze bibshort van Biehler is niet alleen heel praktisch, maar ook heel allround. Of je nu een dag lang in het zadel zit, of gewoon een kort rondje maakt. De stof van de Gravel Performance Bibshort niet alleen duurzaam, maar droogt ook heel snel. De broek met zakken aan de zijkant en achter is er zowel voor mannen als vrouwen.

Isadore Gravel Bibshort

Isadore Gravel Bibshort

Dankzij een keramische coating is deze Gravel Bibshort van Isadore goed bestand tegen een eventuele schuiver. Daarnaast is de stof ook nog eens vuil- en waterafstotend. De extra compressie van deze broek geeft je bovendien net dat extra beetje comfort als je heel wat uren op de fiets zit. Ook deze broek van Isadore is er zowel voor mannen als vrouwen

Foto bij intro: Biehler