10 originele fiets-cadeaus voor Moederdag

10 originele fiets-cadeaus voor Moederdag

GripGrab fietshandschoenen dames

Moederdag duurt nog even, maar je kunt uiteraard nooit vroeg genoeg zijn met het vinden van een mooi cadeau. Zeker nu een rondje langs de winkels geen optie is. Is ze ook nog gek van wielrennen? Dan tref je het, want dan zijn deze originele cadeaus stuk voor stuk een schot in de roos. 

Natuurlijk maakt het niet uit hoe duur je cadeau is, maar gaat het vooral om het idee dat je aan haar denkt. Daarom vind je hier voor bijna ieder budget een geschenk waarmee je haar verrast.

Poster Les Pyrénées

Poster Les Pyrenées

Deze vintage poster van Henry Rivers is niet alleen heel stijlvol aan de muur, hij doet je ook onmiddellijk verlangen naar een fietsavontuur in de Pyréneeën. Je kunt de poster los bestellen, maar ook in een fraaie lijst, of als canvasdoek. 

Deze vintage poster is verkrijgbaar bij Juniqe.
Prijs: vanaf € 7,99.

Body & Fit I Love Chocolate Box

I Love Chocolate Box

Een box vol chocoladesnacks, mét hoogwaardig eiwit, en ook nog eens low carb. Welke sportieve moeder maak je daar niet blij mee? Zeven traktaties zitten er in de box en het is de perfecte manier om het assortiment van Body & Fit te ontdekken.

Deze box van Body & Fit schaf je hier aan.
Prijs: € 12,90. 

Snelle Sokken 

Snelle Sokken

Een nieuw paar sokken is altijd goed voor wat extra moraal op de fiets. Deze Snelle Sokken hebben bovendien als voordeel dat je er spontaan vrolijk van wordt, alleen al door er naar te kijken. Perfect cadeautje voor de eerste mooie dagen van de lente dus.

Je koopt deze Snelle Sokken hier.
Prijs: € 15,99.

Anna – Mijn leven achter het erepodium

Biografie Anna van der Breggen

De biografie van Anna van der Breggen is een prachtig cadeau voor iedere wielerfan, en dus ook zeker voor je moeder. Niet alleen vertelt Van der Breggen in dit boek haar levensverhaal, ze geeft ook tips en adviezen, en deelt bovendien de belangrijke lessen die zelf in haar carrière heeft geleerd. 

Let op: het boek verschijnt pas op 25 mei, maar je kunt het al wel vast reserveren. Zo’n bijzonder cadeau is het wachten waard natuurlijk, daar is je moeder het vast over eens.

De biografie van Anna van der Breggen is hier alvast te reserveren.
Prijs: € 20 euro.

Castelli koerspetje

Castelli koerspetje

Stijlvol en functioneel is-ie, dit koerspetje van Castelli. Handig op koude dagen én op dagen wanneer uitbundig de zon schijnt. Zoals dit voorjaar!

Dit koerspetje is onder meer hier verkrijgbaar.
Prijs: € 22,90

GripGrab Rouleur Lady Gloves

GripGrab Rouleur Lady Gloves

Zeg nou zelf, beter gesoigneerd kan je moeder niet op de fiets zitten dan met deze Rouleur Lady Gloves van Gripgrab. Ze geven extra grip en comfort, en zijn tegelijk licht en flexibel. Ideale handschoentjes dus voor de lente en zomer.

Deze fietshandschoenen schaf je aan bij Cyclewear.
Prijs: € 27,95.

We can do it shirt van The Vandal

Shirt The Vandal

Dit subtiele shirt van organisch en ecologisch katoen is geïnspireerd op een poster uit de jaren dertig, die beroemd werd door de Amerikaanse vrouwenbeweging. Een shirt met een minimale print, maar met een maximaal effect, waar je moeder in schittert.

Dit fraaie shirt bestel je bij The Vandal.
Prijs: € 30,-.

Rapha Rainproof Essentials Case

Rapha Rainproof Essentials Case

Een stijlvolle case waarin de telefoon veilig zit opgeborgen komt iedere wielrenner van pas. Deze xl uitvoering is geschikt voor extra grote telefoons, maar functioneert ook prima als tasje voor een binnenbandje, bandenlichters en een co2-patroon.

De case koop je uiteraard bij Rapha.
Prijs: € 30,-

Supacaz Super Sticky Kush Stuurlint

Supacaz stuurlint

Een nieuw stuurlint is een van de slimste manieren om je racefiets een nieuwe look te geven. En met de designs van Supacaz gaat dat erg goed. Dit Super Sticky Kush stuurlint is bovendien uitgerust met silicone-gel, voor extra comfort.

Dit stuurlint van Supacaz schaf je aan bij Bol.com.
Prijs: € 39,-

Rogelli fietsshirt

Rogelli fietsshirt dames

Een nieuw voorjaar is het ideale moment om een nieuw fietsshirt cadeau te krijgen. Dankzij de flexibele en lichte stof van dit Rogelli-shirt profiteert je moeder bovendien van een maximaal aerodynamisch effect en een uitstekende bewegingsvrijheid. Een topcadeau dus voor het nieuwe wielerseizoen.

Het Rogelli-fietsshirt is verkrijgbaar bij Bol.com.
Prijs: € 64,95