6 originele cadeaus voor wielrenners

6 originele cadeaus voor wielrenners

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is van wielrennen? Dan is een van onderstaande geschenken een schot in de roos. Of je nu wat zoekt voor op of naast de fiets, in alle gevallen heb je een originele verrassing om weg te geven.

Bellroy Card Holder

Bellroy-Card-Holder

Met deze card holder van Bellroy hou je heel gemakkelijk je pasjes en papiergeld bij elkaar wanneer je op de fiets onderweg bent. Het compacte mapje is gemaakt van het beste volnerfleer, waardoor hij lang mooi blijft, en een magnetische sluiting houdt alles goed op z’n plaats. Tot slot krijg je ook nog eens drie jaar garantie op alle producten van Bellroy. Met deze card holder geef je dus een cadeau waar iemand lang van kan genieten. De Bellroy Card Holder kun je onder andere hier kopen.

Knog Oi Classic fietsbel

Knog-Oi-Classic-fietsbel

Iedereen weet het, een fietsbel is superhandig en misschien wel onmisbaar. Toch zijn de meeste fietsbellen alles behalve een verfraaiing voor je racefiets. Knog Oi heeft gelukkig een bel ontwikkelt waarmee je als wielrenner wel gezien mag worden. Sterker nog, de bel valt bijna niet op door zijn stijlvolle minimalistische ontwerp. Ook zit hij door zijn compacte vorm niet in de weg. Een praktisch cadeautje dus waar iedere fietser wat aan heeft. De Knog Oi Classic is onder andere hier verkrijgbaar.

Velochef – Krachtvoer voor trainingen en wedstrijden

Velochef-boek

Henrik Orre was jarenlang chef-kok bij Team Sky, en schreef verschillende boeken over zijn twee passies, wielrennen en voeding. In dit boek beschrijft de Noor tachtig heerlijke recepten voor wielrenners, die eenvoudig te bereiden zijn. Met goede ingrediënten die je nodig hebt voor, tijdens en na het sporten. Orre doet je niet alleen zijn beste recepten van de hand, ook vertelt hij over verschillende bekende wielrenners, en een Italiaanse wielersmid. Het boek bevat prachtige foto’s van de gerechten en van wielrennen. Velochef is een mooi geschenk dus, die je onder meer hier kunt kopen.

Frank Green + Rapha coffee cup

Frank-Green-Rapha-coffee-cup

Koffie en wielrennen gaan zoals je weet hand in hand. Om te zorgen dat je altijd voorzien bent van een bak koffie, heeft Rapha samen met Frank Green deze slimme en stijlvolle koffiebeker ontworpen. Slim, want de beker past perfect in je bidon houder, en heeft bovenop een handige drukknop waarmee je de deksel sluit. En nog mooier: je koffie blijf er lang warm in! Superhandig dus tijdens je woon-werkrit of wanneer je graag even een rustpauze inlast op een mooie, afgelegen plek. De coffee cup is verkrijgbaar bij Rapha.  

Live Slow Ride Fast podcast posters

 Live Slow Ride Fast podcast posters

Zoek je een cadeau voor iemand die regelmatig luistert naar de podcast van Laurens ten Dam en Stefan Bolt? Dan heb je hierbij het perfecte cadeau gevonden. Ter ere van de show heeft La Machine namelijk een drietal posters ontworpen waarmee je iedere (woon)kamer siert. De grafische affiches zijn ook per stuk verkrijgbaar, op de site van La Machine

Il Magistrale cycling coffee

Il Magistrale cycling coffee

Il Magistrale draait er niet om heen. Wielrennen en koffie is volgens het merk een levensstijl, en Il Magistrale is niet zomaar een koffiemerk. Il Magistrale slaat op de onverzettelijke wielrenner, die afzien tot kunst heeft verheven. Die ‘panache’ van coureurs inspireert het koffiemerk tot het branden van de beste koffie. Dat resulteert in koffies als ‘Leeuw van Vlaanderen’, ‘Dutch Cowboy Coffee’, en ‘Mooiboy’.  Een heerlijk cadeautje dus, waarvoor je hier terecht kunt.

Op zoek naar meer cadeautips? Check dan ook deze 25 originele cadeaus.