Backroads in een Box: de eerste #ridesolo toertocht

Backroads in een Box: de eerste #ridesolo toertocht

De Backroads Box

Met een flinke portie creativiteit zijn heel wat uitdagingen op te lossen, bewijst de coronacrisis. Je geplande toerrit omtoveren tot een #ridesolo toer-event bijvoorbeeld, is daar een prachtig voorbeeld van. Backroads bedacht dat idee, waardoor je nu kunt deelnemen aan ‘Backroads in een Box’.

De ‘Strade Bianche van de Utrechtse Heuvelrug’ stond oorspronkelijk voor 12 maart dit jaar gepland, en werd aanvankelijk verschoven naar juni. Nu het beide data onmogelijk blijkt om een toertocht te organiseren, zijn de bedenkers dus creatief geweest.

De essentie van Backroads in een Box: je kiest zelf een geschikt moment om de prachtige route met flink wat onverharde stroken af te leggen. En wie zich aanmeldt, krijgt een tof deelnemerspakket per fietskoerier thuis bezorgd.

Een goed gevulde box

Niet alleen vind je in die box de route, maar hij is verder compleet gevuld met extra’s.

Met Amani koffie van Lola Bikes & Coffee bijvoorbeeld, maar ook met een binnenbandje en een uniek Backroads frameplaatje. 

Daarnaast krijg je een Nuun energietablet voor in je bidon, een duopak koekjes en een Clif bar voor onderweg, een Proloog waardebon, een Komoot-code voor een Regio Pakket en een startnummer op naam. 

Eerst even in de mood komen? Dan gebruik je natuurlijk de speciale Spotify playlist voor het event. Last but not least vind je ook nog een Sand Diver biertje van Kromme Haring in je box. Die kun je alvast koel leggen in je koelkast, om na thuiskomst te toasten op de finish. 

Tot slot krijg je ook nog eens twintig procent korting op de volgende Backroads editie, van 2021. Een goed gevulde goodiebox dus!

Extra routes

Aangezien het bezwaarlijk kan zijn om in deze tijd lang te moeten reizen, heeft de organisatie vier Backroad-routes bedacht, zodat je dichter in de buurt van start kunt gaan. Zo kun je naast de oorspronkelijke locatie ook opstappen in Noord-Holland, Noord-Brabant en op de Veluwe.

Aanmelden tot 6 mei

Wil je meedoen aan dit event dan is het wel zaak om je snel aan te melden. Dat kan namelijk uiterlijk tot 6 mei. De Backroad Box kost € 32,50 en je bestelt hem hier.

Foto: Backroads / True Grit Cycling