AGU’s verwarmde fietsjack is het summum van comfort

AGU’s verwarmde fietsjack is het summum van comfort

AGU Deep Winter Thermojack Essential Heated

Voor de echte hardcore wielrenner voor wie kou geen excuus is, heeft AGU het ideale fietsjack. Het Deep Winter Thermojack Heated heeft namelijk een intern verwarmingselement, waardoor je zelfs op extreem koude dagen comfortabel kunt blijven fietsen.

Wat is er warmer dan een gevoerd winddicht en waterafstotend jack? Precies, een jack die je ook warm houdt wanneer je plotseling moet afstappen, of wanneer de winter zich écht van zijn koudste kant laat zien.

AGU is al sinds jaar en dag specialist in wielerkleding en accessoires. Met dit thermojack legt het merk de lat duidelijk nog wat hoger, met een innovatie die je comfort op de fiets nog verder verhoogt.

AGU Deep WInter Thermojack Essential Heated
Het AGU Deep Winter Thermojack verwarmt je aan de voor- en achterzijde.

Zo werkt het

Het AGU Deep Winter Thermojack is voorzien van een intern verwarmingselement, in zowel de voor- als achterzijde, die je via USB kunt opladen. Met een handige knoop op je borst kun je de temperatuur in drie standen instellen. 

De USB battery pack zit verwerkt in een binnenzak, waar je eenvoudig bij kunt. Bijvoorbeeld wanneer je het jack wilt opladen of uitwassen. In de laagste warmtestand geeft het jack zes uur warmte af volgens AGU.

AGU Deep WInter Thermojack Essential Heated
De battery pack (links) en de knoop waarmee je de temperatuur regelt.

Degelijk winterjack

Ook wanneer je de verwarmingsfunctie even buiten beschouwing laat, dan heeft het thermojack van AGU alle eigenschappen die bij een degelijk fietsjack voor de koudste dagen horen. 

Het winterjack haalt namelijke een maximale score op het gebied van isolatie en winddichtheid. Ook heeft het jack een hoog ademend vermogen én scoort het vier uit vijf sterren als het aankomt op waterdichtheid. 

Het fietsjack heeft tot slot drie opbergvakken aan de achterzijde, plus een vakje met een rits.

Het AGU Deep Winter Thermojack Heated kost 170 euro. Dat is een aardig bedrag, maar eigenlijk is het niet veel meer dan je doorgaans voor een goed wind- en waterproof jack zou neerleggen.

Het grote voordeel is natuurlijk dat je gemakkelijk kunt schakelen in temperatuur, zonder iets aan of uit te trekken. Of je nu een koffiestop maakt, onverwachts moet afstappen, of met wisselende weersomstandigheden te maken hebt.

Het jack is onder andere bij bol.com te koop.

Foto’s: AGU