12 Hours of May: daag jezelf uit en vier de lente

12 Hours of May: daag jezelf uit en vier de lente

Albion, Komoot en Outdoor Provisions hebben een serieuze uitdaging voor je bedacht, om te vieren dat de lente is begonnen. En zoals de naam al doet vermoeden, doe je mee door een fietsavontuur aan te gaan van minstens twaalf uur.

Het is eindelijk zover. Voorbij zijn de maanden waarbij je verpakt in winterkledij de kou en duisternis moest trotseren, om toch maar je rondjes en je kilometers te blijven maken. In de lente is het pas écht weer genieten op de fiets, ook al ben je nog zo’n doorzetter.  

Albion, Komoot en Outdoor Provisions begrijpen maar al te goed dat je de lente daarom wilt vieren. Om die reden hebben ze een uitdaging bedacht waar je flink je tanden in kunt zetten de komende maand. 

Een uitdaging waarbij het niet uitmaakt hoeveel uur je fietst, als je er maar twaalf uur lang op uittrekt. Natuurlijk kun je er dan voor kiezen om de hele tijd op je fiets te blijven zitten. Maar een aantal keren afstappen mag dus ook, en zelfs ergens je tentje opzetten halverwege is geen gek idee. 

Het is het avontuur dat telt tijdens de 12 Hours of May. En de missie is geslaagd als je een halve dag van huis bent.

Het fijne van deze uitdaging is bovendien dat je zelf een datum mag prikken in mei. Als je slim bent dan kies je dus een knappe dag uit om het avontuur aan te gaan.

Doe je mee aan de 12 Hours of May, dan maak je ook nog eens kans op hele mooie prijzen, waaronder een voucher van Albion ter waarde van 500 euro. Wil je daar naar meedingen, dan moet je wel beschikken over een (gratis) account op Komoot. Sowieso is dat een handige plek om je route te plannen. Voorzie je activiteit daar van de tag #12HoursOfMay en je maakt kans op één van de prijzen. 

Meer informatie over de 12 Hours of May vind je hier. En dat is ook de plek om je aan te melden.

Foto: Unsplash